13:00

Wollsjö AIF

Referat: Svensköps IF - Wollsjö AIF

Denna dagen när det är skördetid ska Wollsjöpågarna möta Svenköp. Liksom de senaste matcherna var det olidligt varmt.

Matchen blåses igång. Svenköp börjar med relativt hög press där de spelar mycket på sin högerkant. Dock ligger vi och lurar på anfallet. Där Darrlington och ny förvärvet Liam springer. Men så kommer det kanske 8 minuter in i matchen, en Svenköpspelare bli nertacklad, straff Svenköp. Peter står och visualiserar var bollen ska komma. Straffen slås, Peter går åt rätt håll, men tyvärr så är straffen otagbar då den går stenhårt upp i vänstra kryssen. Vi fortsätter att kämpa och kriga där Svenköp har många farliga lägen men vi krigar för varandra och lyckas avfärda de flesta anfall. Tyvärr så släpper vi in 1 mål till. 2-0 står siffrorna på till halvlek.

Denny tar Wollsjöpågarna till sidan av planen och snackar lite. Främst att vi måste kämpa för varandra. Andra halvlek börjar. Solen står på för fullt och man känner att det är tungt att springa. Det blev tyngre och tyngre, Wollsjöpågarna kämpar och kämpar mot ett evigt attackerande Svenköp. Vi håller emot och men det går till en viss gräns då vi helt enkelt inte orkar mer och under de sista 20 minuterna gör Svenköp 3 mål. Det är också så matchen slutar 5-0. Jag tycker att vi inte viker ner oss utan vi kör så hårt vi kan vilket är en eloge enligt mig.